English Nederlands Svenska

Affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring på Acksjön Media

Acksjön Media är specialiserat på affiliate-marknadsföring. Vår portfölj består av många webbplatser som genererar intäkter genom att generera försäljning för företag. Attraktiva provisioner gör denna form av reklam mycket intressant.

Som annonsör betalar du bara när du faktiskt säljer en produkt. På så sätt spenderar du inte pengar på dyra reklamkampanjer eller andra metoder där intäkterna inte garanteras.

Banderoll-kampanj

Naturligtvis behöver det inte alltid vara målet att generera försäljning. Vill du bygga auktoritet eller varumärkesmedvetenhet?

Då är reklam i vårt nätverk via en bannerkampanj mycket lämplig. För ett lågt pris kommer du att uppmärksamma en stor publik på ditt namn, din tjänst eller produkt.

Öka din avkastning på investeringen

Vill du öka avkastningen på onlineförsäljning av tjänster eller produkter? Då är affiliatemarknadsföring ett utmärkt verktyg för det.

Kort sagt, är du säljare och letar du efter kanaler för att marknadsföra din produkt? Då erbjuder vi omfattande möjligheter för dina behov.

I vårt nätverk av webbplatser är det alltid möjligt att publicera en blogg med dina affiliate-länkar eller en affiliate-banner.