English Nederlands Svenska

Copywriting

Copywriting på Acksjön Media

Vi producerar holländska artiklar av hög kvalitet om alla ämnen. Optimerad för Google, utan att kompromissa med läsbarheten och optimerad för konvertering.

Engagerande och övertygande texter är av stor betydelse för att vädja till och hålla besökarna på en webbplats fängslade. Genom att skriva aktivt och övertygande ser vi till att dina texter hittas och konverteras bättre. Dessutom ökar tiden en besökare spenderar på din webbplats när texterna motsvarar dina besökares förväntningar.

Behöver du innehåll?

Behöver du kvalitativa holländska texter, men saknar du tid eller kunskap för att skriva dem själv? Acksjön Media hjälper dig gärna att få tydliga texter med rätt ton. Texten förblir din historia, men vi letar efter rätt ord för den.

Komma igång med dina indata

En bra genomgång är halva arbetet. För att kunna ge en bra text vill vi få information om:

  • Textens önskade innehåll: Vad handlar texten om?
  • En kort beskrivning av målgruppen: Vem läser texten och kommer du att publicera texten online eller offline?
  • Syftet med texten: Är det en informativ text eller letar du efter en intressant, inspirerande eller övertygande text?
  • Önskad ton: Vilken skrivstil använder eller tilltalar ditt företag din publik?

Under de senaste åren har vi utvecklat olika webbplatser och arbetat som copywriters för kunder i en mängd olika branscher, inklusive resor, ekonomi, hem & trädgård, klimat, elbilar, graviditet, utbildning och mer.

Förutom de nämnda ämnena är vi också öppna för att skriva för andra branscher. Berätta vilken typ av text du vill ha så kommer vi igång!