English Nederlands Svenska

Bloggtjänst

Har du problem med att hålla din webbplats uppdaterad?

Med vår all-in holländska bloggtjänst behöver du inte tänka på det längre! Efter att ha spenderat mycket tid och pengar på att utveckla en ny webbplats och innehåll händer det alltför ofta: att hålla ditt innehåll uppdaterat är inte en prioritet. Medan detta är en av de viktigaste delarna för att få en webbplats att växa och bli hittad av andra.

Vill du öka din synlighet online och profilera dig som en myndighet inom ditt område? Du gör det genom att blogga regelbundet och producera nytt innehåll regelbundet.

Acksjön Media skriver bloggar, nyhetsartiklar och informativa artiklar för webbplatser för företag och privata bloggare som vill hålla sin webbplats hög i Google.

Fast belopp per månad

Med vår bloggtjänst får du en alltid uppdaterad webbplats mot en fast månadsavgift. Det kan vara ett nyhetsinlägg, en blogg, en intervju med en kund eller kollega eller något formulär. Du kan bestämma ämnet, eller så hjälper vi dig genom att komma med förslag.

Oavsett om det är artiklar med 400 eller 1500 nederländska ord, ser vi till att du får den nya artikeln punktligt och enligt schemat. Om du vill lägger vi till och med det nya innehållet i ditt eget CMS. Så du behöver inte tänka på det alls!

Kort sagt, vi förser dig med nya relevanta texter varje vecka eller varje månad, vilket ökar antalet besökare och din auktoritet på Internet.

Nyfiken på möjligheterna? Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vårt arbete.