English Nederlands Svenska

Berättande

Ge liv åt historien om ditt varumärke eller företag!

Har du någonsin läst en blogg eller berättelse som du inte kommer ihåg så mycket efteråt av? Detta innebär att författaren inte har kunnat röra dig känslomässigt. Det är bara en bra historia som får hjärtat att slå snabbare. Den berör dig och aktiverar dig till handling, till exempel att köpa en produkt, prenumerera på ett nyhetsbrev eller helt enkelt påminna din berättelse.

När du vill sälja produkter eller berätta organisationens historia är storytelling en viktig resurs. En välskriven historia får folk att känna sig som en del av den. Det verkar som om de har upplevt det själva. Kan du röra någon med dina ord? Då sprider han eller hon gärna budskapet.

Ett meddelande insvept i en berättelse säljer bättre

Acksjön Media omsluter rationella fakta till en stor holländsk skriftlig berättelse och får läsaren att identifiera sig med budskapet.

Vi vet hur din berättelse kan få uppmärksamhet och sticka ut mellan alla medier, vi skapar spänning i texten och gör läsaren ivrig att läsa vidare. Vi tar "varför" som utgångspunkt, i stället för "vad" och "hur".

Nyfiken på möjligheterna? Berätta vad du vill uppnå så ser vi till att du får rätt innehåll insvept i en bra historia.