English Nederlands Svenska

Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning

Acksjön Media är mycket noga med utvecklingen och sammansättningen av denna webbplats. Acksjön Media garanterar eller lämnar dock inga utfästelser om riktigheten i den information som lämnas. Acksjön Media ansvarar inte för felaktigheter eller saknad information om innehållet på webbplatsen. All information kan ändras eller strykas av Acksjön Media när som helst utan föregående meddelande.

Texterna på denna webbplats har sammanställts med omsorg och är så fullständiga som möjligt. Foton eller bilder som publiceras i artiklar och sidor är alla föremål för kreativa vanliga licenser, eller är våra egna bilder. Kopiering, distribution och all annan användning av Acksjön Medias text och bilder är inte tillåten utan skriftligt tillstånd från Acksjön Media.

Acksjön Media förbehåller sig rätten att neka användaren tillstånd att använda webbplatsen och/eller att använda vissa tjänster som erbjuds på webbplatsen. I samband med detta kan Acksjön Media övervaka åtkomsten till webbplatsen. Se vår integritetspolicy.

Acksjön Media uppdaterar regelbundet innehållet på webbplatsen och uppdaterar webbplatsen. Trots dessa ansträngningar är det möjligt att innehållet på denna webbplats är ofullständigt eller föråldrat. Acksjön Media garanterar inte på något sätt riktigheten eller fullständigheten i den information som nås på denna webbplats. Acksjön Media kan inte hållas ansvarigt för skador som orsakas av användningen av informationen på vår webbplats.

Acksjön Media garanterar inte säkerheten på vår webbplats och kan inte hållas ansvarigt för någon skada som direkt eller indirekt orsakas av användningen av vår webbplats. Inga rättigheter kan härledas från informationen på webbplatsen.

Den här ansvarsfriskrivningen kan ändras från tid till annan.

Genom att använda webbplatsen godkänner du denna ansvarsfriskrivning.