English Nederlands Svenska

Om Acksjön Media

Om oss

Acksjön Media har sedan maj 2021 etablerat sig i Sverige. Det är en fortsättning och konsolidering av verksamheten i två nederländska företag: Perfect Story och Adventure Media. Dessa två företag går nu samman i Acksjön Media i Sverige.

Vi, Nina och Thomas, hade länge drömmen om att bo i Sverige. Detta baserades också på önskan att göra affärer online, vilket gör det möjligt att faktiskt arbeta och generera inkomst var som helst i världen.

Den perfekta intäktsmodellen

Affiliatemarknadsföring, annonsintäkter online och att erbjuda betalda bloggar är den perfekta intäktsmodellen för oss.

Dessutom skriver vi gärna och korrekturläser holländska texter för olika kunder i mediebranschen.

Passiv inkomst

Eftersom Acksjön Media (delvis) genererar passiv inkomst finns det fortfarande mycket tid kvar att spendera med vår familj och att gå på utflykter tillsammans. Något som vi tror är livets huvudfokus.

Förutom vårt arbete njuter vi så mycket som möjligt av allt som livet i Sverige har att erbjuda: lugn och ro, rymd, vacker natur och respekt för klimatet, varandra och ett barnvänligt samhälle.

Professionell

Acksjön Media är ett professionellt och pålitligt företag. Vi hjälper varje kund snabbt och lyssnar noga på deras behov. Vi översätter sedan dessa till den avsedda slutprodukten.

Vad kan vi hjälpa dig med? Kontakta oss gärna.

Med vänliga hälsningar,

Nina & Thomas
Acksjön Media